Rólunk

Medical Sport Rehabilitációs központ

Kovács Gergely - Rehabilitációs vezető
Kovács Gergely - Rehabilitációs vezető

Üdvözlöm Kedves Látogató!

Több évtizedes élsportolói pályafutásom során saját bőrömön tapasztaltam meg a sportsérülések, műtétek utáni rehabilitáció nehézségeit, a futószalag szintű ellátást, a különböző orvosi vizsgálatokhoz szükséges utazások, várakozások időt rabló feszültségét. Már akkor tudtam és elhatároztam, hogy sportolói pályafutásom befejezése után mozgásszervi problémák komplex megoldásával, megelőzésével, rehabilitációjával szeretnék foglalkozni. A célom egy olyan hely létrehozása volt, ahol - kiváló orvosi, masszázs-terapeuta, gyógytornász háttérrel, jól felszerelt eszközparkkal - a diagnózis felállításától kezdve a komplexen alkalmazott terápiák segítségével fel lehet gyorsítani a sérült testrészek fiziológiás és élettani folyamatainak javulását, elősegítve a betegek gyógyulását, életminőségének pozitív irányú változását. Az összetett kezelések alkalmazásaival megelőzhetőek a sérülések kialakulásai, felgyorsulnak a rehabilitáció folyamatai. 

Eszközparkunk fizikoterápiás eszközei a XXI. század legmodernebb készülékei. 

Teamben dolgozom, munkám során szoros kapcsolatot tartok szakorvosokkal, diagnosztákkal, radiológusokkal. Gyorsan, azonnal reagálunk, a sérülések prioritást élveznek. Szükség esetén további szakorvosi vizsgálatokra teszek javaslatot, illetve elősegítem az MRI foglalást a hét minden napján 24 órán belül, melynek radiológiai szakvéleményét a vizsgálattól számítva 8 órán belül megkapja a beteg.

Munkatársaim minősített szakmai végzettséggel, több éves egészségügyi intézményekben szerzett tapasztalattal rendelkező, nyelveket beszélő szakemberek, akikkel közösen valljuk, hogy: 

"Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi" (Arthur Schopenhauer)

Szeretettel várjuk Önöket!

Kovács Gergely

a Rehabilitációs központ vezetője és a Medical Sport Kft. ügyvezetője

Munkatársaink

Ismerje meg a Medical Sport Rehabilitációs központ profi szakértő csapatát.

Támogatóink

Ismerje meg a Medical Sport Rehabilitációs központ munkáját támogató sok éves tapasztalattal rendelkező orvosi csapatát.