Vélemények

Magyar női vizilabda válogatott

Rybanska Natasa

Élsportoló - Vizilabdázó

Magyar férfi kézilabda válogatott

Harsányi Gergő

Élsportoló - Kézilabdázó

Magyar női vizilabda válogatott

Parkes Rebecca

Élsportoló - Vizilabdázó

Felnőtt magyar bajnok

Stollár Fanny

Élsportotól - Teniszezőnő

K1 Magyar Bajnok erős derékfájás panaszokkal keresett fel minket. Lumbágót diagnosztizáltunk, amelyet SIS Mágnesterápiával és Masszázsterápiával rehabilitálunk. 

Kovács Ervin

K1 Magyar Bajnok

Szakmai Kiváló szolgáltatás


Mike Harrison

Élsportoló

Őszinte szívvel és sok szeretettel ajánlom mindenkinek a Medical Sportot! Itt nincs lehetetlen, köszönhetően Kovács Gergely szakértelmének, tapasztalatának, elhivatottságának és hozzáállásának!

Kiszakadt nyaki gerincsérvből is talpra tudott állítani! Az elviselhetetlen fájdalmat felváltotta egy új Élet, amiért mérhetetlenül hálás vagyok! KÖSZÖNÖM ezúton is!🙏 

Szakolci Orchidea

Közel 8 éve ismerem az itt dolgozó szakembereket. Ez alatt az idő alatt számos más helyen is próbálkoztam mozgásszervi, rehabilitációs kezelésekkel, de ezt a minőséget és szakértelmet sehol nem találtam meg. Gyors időpontegyeztetés, nem kell napokat várni a kezelésre. A kezelés precíz, profi és hatékony. Csak ajánlani tudom!
Sebők Zoltán
Nagyon profi szolgáltatás, vízilabda u20 válogatott vb előtt két nappal elmentem 3 alkalommal és az addig alig mobilis lábam végig bírta az egész 10 napos versenyt.
Danka Benedek

U20 Válogatott Vízilabda játékos

Szakértői segitseg mindenfajta mobilitasi es mozgasszervi problemara. Aamit mashol 3 honapig kezeltek sikertelenul azt 3 alkalom alatt sikerult tunetmentesre kezelni.
Kovacs Gergo nagyszeru terapeuta, koszonom neki az empatiat es a szakertelmet. 

Susánszky Ádám

Kellemes környezet, modern géppark. Maximális tudás és odafigyelés kíséri a kezeléseket. Elégedetten és jókedvűen távozok a fiúktól minden alkalommal. Csak ajánlani tudom a csapatot :)

Mezei Brigitta

Tényleg úgy van, ahogy mondják magukról: GYORSASÁG, PONTOSSÁG, SZAKÉRTELEM!

Falatszendvics.hu 

csapata