Támogatóink

Dr. Gulyás Károly:

Ortopédus szakorvos, traumatológus, vállsebész specialista. Első osztályú kajak majd quadriatlon versenyzőként sok vállsérüléssel találkoztam és ezen sérülések gyógyítása lett szakmai érdeklődésem központja. A vállsebészeti tudásom legjavát külföldön, Ausztráliában és Angliában eltöltött hosszabb ösztöndíjakon szereztem. Első magyar orvos lettem, aki kizárólag a váll problémáinak ellátásával foglalkozik. Megtanultam a váll ultrahang diagnosztikáját, ezen vizsgálat is része a komplex ellátásnak, amit nyújtok.

Dr. Majzik Ernő: 

Sportsebész- traumatológus főorvos. Fő területe sportsérülések ellátása, porcsérülés, szalagszakadás, kezelési terv felállítása, szükség esetén műtéti beavatkozás. Szakterülete a traumatológia, leggyakrabban a térd sérüléseket, elváltozásokat gyógyítja. 1995-ben végzett a SOTE általános orvostudományi karán, majd 2000-ben Traumatológiai szakvizsgát tett. 19 évig dolgozott a Székesfehérvári Kórház Traumatológiáján és Sportsebészetén ahonnan 2016-ban került át a Siófoki kórházhoz, ahol a Baleseti sebészeti Osztály vezetője lett valamint létrehozta a Sportsebészeti részleget. 2021. januárjától orvosigazgatóként vezetni a Budaörsi Egészségcentrumot.

Dr. Pál Mónika: 

Reumatológus, fizioterápiás szakorvos. Közel 30 éves gyakorlattal a különböző ízületi-, izom-, ín- és csontbetegségek diagnosztizálásában, valamint kezelésében a reumatológia területén. Közel 30 éves gyakorlattal rendelkezem a különböző ízületi-, izom-, ín- és csontbetegségek diagnosztizálásában, valamint kezelésében a reumatológia területén. Az utóbbi években a sportsérülések ellátásában is jártasságot szereztem. Vallom, hogy a sport sérülések típusának gyors felismerése és korrekt ellátása az alapja a mielőbbi felépülésnek. Nagyjából 10 éve használom aktívan a lökéshullám kezelést mely sok-sok beteg gyógyulását segítette már elő jelentősen.

Dr. Bagi Gabriella: 

Hematológus.

Pribélyi Péter: 

Aquafitness és aqua rehabilitációs edző, az AquaGymstick magyarországi Master Trainere, a Gymstick Rehab módszer kidolgozója. Hazánkban 2000-ben elsőként fogott bele aquafitnesz edzések tartásába, vállalkozása több mint 20 éve magas szinten foglalkozik aquafitnesz edzések vezetésével és oktatók képzésével.

Dr. Szendrey Kis Zsolt:

Idegsebész
Elhúzódó gerincproblémák fennállása esetén forduljon bizialommal a Doktor Úrhoz. A következő panaszokon tud még segíteni: - gerincsérv - csigolycsúszás - alsó-, és felsővégtagi zsibbadás.

Dr. Hampel Ferenc:

Ortopéd-traumatológus szakorvos
Szakterülete a csípő és térdprotézisek, térdízületi arthroscopia, váll arthroscopia, kéz és lábkorrekciós műtétek, valamint a gyermekortopédiai vizsgálatok 4 éves kor felett. 

Dr. Rodler Endre:

Ortopéd sebész, traumatológus, lábsebész specialista, a GFFC (Német Lábsebészeti Társaság) certifikált tagja és referense.

Szekér Zoltán: 

Radiográfus, diagnosztikai szakember, aki a diagnosztikai hátterünket biztosító radiológiai központ vezetője. A pácienseinkkel való konzultációt a Vele való egyeztetés előzi meg annak érdekében, hogy a lehető legjobban megismerhessük pácienseink állapotát, problémáját és a leginkább személyre szabott kezelésben részesíthessük Őket.

Dr. Székely György:

Neurológus-Idegsebész

Dr. Hethéssy Judit Réka:

Kézsebészet " kézklinika"

További rehabilitációs terápiákért kattintson

Dr. Hampel Ferenc:

DR. HAMPEL FERENC: A KONZERVATÍV KEZELÉSEK SPECIALISTÁJA

HOGYAN LEHET ELKERÜLNI A SEBÉSZETI BEAVATKOZÁST? – EZ AZ A KÉRDÉS, AMELYET DR. HAMPEL FERENC MINDEN ÜGYFELÜNKNÉL FELTESZ MAGÁNAK.

Hampel doktor úr a csípő és térdprotézisek, térdízületi artroszkópia, váll artroszkópia, kéz- és lábkorrekciós műtétek, gyermekortopédiai vizsgálatok specialistája. Ortopéd sebészeti tevékenységét megelőzően tíz éven keresztül baleseti sebészként dolgozott, ami kiváló alapot adott a később felvett ortopédiai beavatkozásokhoz.Több mint egy évtizedet töltött el az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Ortopédiai Osztályán, ahol elsődlegesen csípő- és térdprotézisekkel foglalkozott, de térdízületi artroszkópiát és egyéb korrekciós műtéteket is rendszeresen végzett. 

MIÉRT SZERETIK HAMPEL FERENCET ÜGYFELEINK? 

Hampel doktor úr specialitása, hogy Ügyfeleinknek közérthető módon magyarázza el panaszaik okát és annak lehetséges kezelését. Tapasztalatai alapján elsődleges hangsúlyt fektet a konzervatív kezelési módokra, és kizárólag akkor javasol műtéti megoldást, ha az megkerülhetetlennek tűnik.

MIÉRT LETT ORVOS?

Az orvosi pálya nála családilag kódolva volt: nagyapja és édesapja is orvosként dolgoztak, ez az életvitel már gyerek fejjel is természetesnek tűnt. Édesapja fej-nyak sebészként elvárta tőle, hogy végzett orvosként egy évig belgyógyászati tapasztalatot szerezzen. Ennek köszönhető, hogy az egészséget és betegséget az ember egészében értelmezi, és ezért vált a konzervatv kezelési módok szakértőjévé.

MIT AJÁNL A MEDICAL SPORT REHABILITÁCIÓS KÖZPONT ÜGYFELEINEK?

Hampel doktor elsősorban odafigyelést és évtizedes szakértelmet ajánl Ügyfeleinknek. Amikor a cél az egészséghez történő visszatérés, ha az azonosított kórkép lehetővé teszi a hosszabb időtartamú, de vágás nélküli gyógyulást. De a Medical Point filozófiájának a része az is, hogy ha elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás, annak részleteivel, lehetőségeivel és kockázataival Ügyfelünk teljes mértékben tisztában legyen.
Ezt ajánlja Hampel Ferenc Ügyfeleinknek.